Sony Vegas 7. 0 Hogyan tudok filmet menteni?
Elkészítem a filmet, kb másfél órát vacakoltam vele csak ma, belőttem a zenéket a film alá el szeretném menteni..
Na itt jön a gond. Beállítottam, hogy milyen felbontásba mentse el (FullHD 25képkocka stb..) rákattintok, hogy mentés erre kidobja, hogy hová akarom menteni milyen névvel és formátumban. De csak a Vegas saját formátumát dobja ki (.veg kiterjesztés) és sehogy sem bírok rájönni, hogy hogyan tudnám pl MPEG-be átrakni.
Esetleg valakinek tipp?
Előre is köszi!
Köszönöm! Pontosan ugyan ezt csináltam én is, viszont avi formátumban kapok egy kb 10-25 másodperc közötti videót (többször próbáltam) amin nincs se hang, se kép. 26 perces videónál picit soványka :(
A többi formátumban vagy ugyan ezt csinálja, vagy még ennyit se (nem készít videót).
Köszönöm az eddigi segítséged, viszont erre valami tipp?
Fúúúú, és milyen igazad van! :D
Ezer köszönet, kivágtam a zenéből túllógó részt, és ott volt a 15-25 mp-s rész, amiről beszéltem az előbbi kommentben. Most 1 óra 15 percnél jár és még számol, hogy mennyi lesz hátra, úgyhogy szerintem elteszem magam holnapra, ezt pedig itthagyom, mégegyszer nagyon szépen köszönöm a segítséged. Így már gondolom jó lesz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!