Törölgettem programokat a gépről és most nincs hang rajta. Mi a teendő ilyenkor?
Telepítsd a hangkártya driverét.
Egyébként én is mindig meghökkenve állok a tisztogatásnak ezen formája előtt (a kérdések alapján elég sokan elkövetik), de a legparádésabb formáját az egyik haveromtól hallottam -- valamikor az ősidőkben --, aki az exék kivételével mindent törölt a gépről. Ugyebár, a többi nem program, csak a helyet foglalja...
arra is kíváncsi lennék hogy törölgettél?
Mappákat csak úgy találomra?
vagy a Programok hozzáadás/eltávolítása menüponttal un-installálással?
Fuu fogalmam sincs.. nem értek hozzá. Hogy tudom telepíteni a hangkártya driverét?
Köszönöm a válaszokat!
"Hogy tudom telepíteni a hangkártya driverét?"
ha alaplapra integrált a hangkártyád akkor az alaplaphoz adott cd-n van rajta
Ha nem találod a cd-t akkor le tudod tölteni a hivatalos weboldalról de ahhoz meg az alaplapod pontos tipusát kell tudnod/tudnunk
Nekem nem pontosan ez volt a gondom de elmondom...lehet hogy a többieknek van igazuk.
Én egyszer véletlen kitiltottam a hangot a jó öreg ctrl+del=feladatkezelőben. Erre csak annyi hogy futtatni kell egy rundll32 fájlt a futtatás programmal. :D lehet hülyeséget mondtam de ha lenne ilyen gondod akkor erre van egy megoldásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!