Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Photoshop-ba ki lehet kapcsoln...

Nutty54 kérdése:

Photoshop-ba ki lehet kapcsolni azt hogy amikor berakom a képet és elhelyezem utána ne homályosítsa azt el?

Figyelt kérdés
Tdom hogy sok esetbe nagyon jó hogy ezt csinálja, de néhánynál nem. A válaszokat előre is köszönöm :)

2014. aug. 22. 11:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom mire gondolsz, de nem automatikusan szokta elhomályosítani. Azért lesz homályos, mert ha kisméretű képből nagyobbat akarsz csinálni, akkor azt már nem tudja ugyanúgy visszaadni, mint az eredeti méret. Minél nagyobbra nyújtasz egy képet, annál homályosabb lesz.
2014. aug. 22. 12:56
 2/4 A kérdező kommentje:
Egyértelmű. Én arra gondolok amikor berakom a kéet még teljesen jó. Amikor elfogadom hogy berakta akkor homályosít rajta.
2014. aug. 30. 10:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor valószínű azért homályosít rajta, mert a használt képnek nagyobb a felbontása, mint a képnek, amit beraktál.
2014. aug. 31. 15:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát hogy őszinte legyek ezt most nem értettem. :D
2014. szept. 14. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!