Win7 telepítés után meddig kell várni hogy a windows betöltődjön?
Fél órája várok de ennél tovabb nem jutottam. Fél órája ezt a képet látom (link)!
akkor nem tudom,hogy írta-e már,hogy laptopról van szó vagy pc-ről. de akkor is számtalan mód van arra,hogy megnézze. Gondolom ha nem használtan vette,akkor kell róla lenni valamilyen matricának,vagy a doboznak. /Azt nem tudom,hogy a tescoban vásároltakhoz odaadják a dobozokat is, de gondolom igen(Még sohasem vásároltam készen pc-t)/.
Nem tudom,hogy azóta megoldódott e a hiba, de ha úgy csinálod,hogy formázod a partíciót, aztán törlöd és egy teljesen újat hozol létre ? Vagy úgy is próbáltad már ?
Egyébként tört verzió vagy eredeti ? Ha tört és előtte is ugye volt már fenn win7, akkor ugyanezt a törtet használtad ?
win telepites elott nem art amugy mindent lehuzni a geprol,ami nem letszukseglet.
valoszinu azert nem jo.
ha 2 vinyo van a gepben az enyem is lassabban tolt be kesz oprendszerrel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!