Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Win7 telepítés után meddig...

Win7 telepítés után meddig kell várni hogy a windows betöltődjön?

Figyelt kérdés

Fél órája várok de ennél tovabb nem jutottam. Fél órája ezt a képet látom (link)!

[link]

2014. aug. 21. 19:04
1 2
 11/14 csacsi2 ***** válasza:
Nem sokra megy vele oprendszer nélkül...
2014. aug. 21. 20:47
 12/14 anonim ***** válasza:

akkor nem tudom,hogy írta-e már,hogy laptopról van szó vagy pc-ről. de akkor is számtalan mód van arra,hogy megnézze. Gondolom ha nem használtan vette,akkor kell róla lenni valamilyen matricának,vagy a doboznak. /Azt nem tudom,hogy a tescoban vásároltakhoz odaadják a dobozokat is, de gondolom igen(Még sohasem vásároltam készen pc-t)/.

Nem tudom,hogy azóta megoldódott e a hiba, de ha úgy csinálod,hogy formázod a partíciót, aztán törlöd és egy teljesen újat hozol létre ? Vagy úgy is próbáltad már ?

Egyébként tört verzió vagy eredeti ? Ha tört és előtte is ugye volt már fenn win7, akkor ugyanezt a törtet használtad ?

2014. aug. 22. 11:43
 13/14 csacsi2 ***** válasza:
Én is a merevlemez hibájára (formázás) tippelnék. de oly sok minden lehet pl hibás telepítő, vagy csak az amit írtam hogy ha csatlakoztatva van eszköz akkor a window telepítésekor már elkezd driver-t keresni hozzá, ami nem jó, először legyen használható és utánna keressen drivereket....
2014. aug. 22. 13:03
 14/14 nax° ***** válasza:

win telepites elott nem art amugy mindent lehuzni a geprol,ami nem letszukseglet.

valoszinu azert nem jo.

ha 2 vinyo van a gepben az enyem is lassabban tolt be kesz oprendszerrel is.

2014. aug. 23. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!