Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Iso videó lejátszása pc-n?...

Iso videó lejátszása pc-n? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Most először töltöttem le ilyen filmet, és a segítségeteket kérném abban, hogy hogyan tudjam élvezhetően megnézni a Samsung 3D tvmen, PCről, úgy hogy a tvre HDMI-vel kötöm rá a PC-t?? Úgy tudom, hogy Power DVD vel megoldható, de hogyan??

töltöttem le már nem is egy 3d-s filmet de azok mások voltak azok MKV formátumban voltak, és akkor csak a tv-n össze kellet húzni a két képet és ment is a 3D de ugy hallottam, hogy ebben a nagyobb minőségben élvezetesebb, de nem jövök rá, h hogy kéne összehangolni a gépet és a tv-t, hogy meglegyen az élmény!! :/

film: Amerika Kapitány: A tél katonája (BD: 40 gb) nCore

HELP!!!

2014. aug. 19. 20:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Demmon toolsal be mountolod vagy powerdvd vel és lejátszod mint egy dvd-t
2014. aug. 19. 21:01
 2/4 A kérdező kommentje:
addig eljutottam, már el is indult a film, de 2Dben hogyan tovabb??
2014. aug. 19. 21:05
 3/4 anonim ***** válasza:

Összedugod a gépet a tv-vel a képernyőbeálíltásoknál be tudod állítani, hogy kiterjeszted vagy tükrözöd az asztalod a tv-re. Ha nem fullHD-s a monitorod akkor terjeszd ki az asztalt mert tükrözés esetén a főképernyőd felbontása lesz a meghatározó a tv-den is. Ilyenkor csak áthúzod a videó ablakát a tv képernyőjére.

VLC Player lazán lejátsza neked iso-bol a filmeket, legyen az dvd vagy mkv és nem kell muntolgatással szórakozni.

2014. aug. 20. 00:55
 4/4 anonim ***** válasza:

"ebben a nagyobb minőségben élvezetesebb"

Igen, tényleg élvezetesebb attól, hogy nem 30 mbites a bitráta, hanem mondjuk 60.

Van leírás a magon is, és netszerte mindenhol. Nyugodtan olvass utána.

2014. aug. 20. 02:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!