A BluRay és a HD ugyanaz?
Figyelt kérdés
Hát én most összekapcsoltam a PC-t xbox360-al, az meg továbbítja a jelet egy Full HD tv-re.Töltöttem le lejátszót hozzá.Ha én most letöltök egy BluRay 1080p-s filmet(támogatja a tv) azt ugyanugy viszi mint egy HD filmet???Vagyis a kérdésem: A BluRay és a HD ebből a szempontbol ugyanaz?2010. jan. 14. 22:00
1/3 anonim 

válasza:

Hát a BluRay-hez asszem egy teljesen más lejátszó kell, a PS3-ban van iylen. De ha úgy kérdezed hogy nem lemezről akarod lejátszani hanem letöltöd és egyből úgy akkor várom az okosabbak válaszát, mert úgy nem tudom hogy lejátsza-e.
2/3 anonim 

válasza:

Nem tudom milyen gépet van, de nem hiszem, hogy fog menni.Mivel az xbox-ban nincs Blue Ray lejátszó, az el is van felejtve.Nem valószínű, hogy az xboxon keresztül a tv-re jó lesz a dolog, mivel nincs az xbox-ban Blue Ray nem hiszem, hogy van rajta, vagy lehet rá letölteni olyan progit ami lejátssza.
Max úgy tudnád megoldani, hogy a gépet egyből a tv-re kötöd HDMI-vel, vagy 15-ös csatlakozóval, de még akkor is ott van a kérdés, hogy birja e a géped a Full HD-t.:)
3/3 A kérdező kommentje:
Letöltöttem a PS3 Media Servert a PC-re.A Program észleli az xbox360at is, így látja a PC HDD-jét.A box természetesen összevan kötve egy full HD tv-vel, vagyis a box Video Library menüpontján keresztül elérem a PC tartalmát.Igen.A Pc-m kezeli az 1080p-t.Azóta teszteltem.Sikerült.Azért köszönöm a válaszokat.
2010. jan. 15. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!