Sony vegas pro-ban hogyan tudok reanderelni normálisan?
Figyelt kérdés
Régen ha rámentem a reanderre, akkor kiadott egy menüt, kiválasztottam a wmv-t és hogy 1080pont 24-es valamivel, ha jól emlékszem, és lementette jó minőségben. Most rámegyek a sony vegas 11 proban, valami olyasmire, a .avi-nál, hogy 1080 pont 24 erre ilyen 27 gigás videót ment le a 100 megás videómról! :D Fogalmam sincs hogy kéne az mp4 videómat, lementeni, mivel kivágtam pár felesleges részt, és le kéne mentenem, és feltenni youtubera.2014. aug. 18. 13:50
1/3 anonim válasza:
Ha nem állítod be avi mentésnél, hogy milyen codecet használjon akkor alapértelmezés szerint csinálja a dolgokat, ami miatt ilyen nagy fájlt kapsz. Mentsd inkább mp4-be, itt jó minőségű és kicsi fájlt kapsz plusz nem kell a beállításokkal szórakoznod.
2/3 A kérdező kommentje:
de wmv formátumot nem találok, pedig az régen szintén jó volt.
2014. aug. 19. 08:22
3/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!