Miért nem tölti vissza?
Necorról leszedtem egy progit, és le is jött, de miközben letölti, szép lassan elkezdi visszatölteni.
De mikor vége lesz a letöltésnek, akkor megszakad a feltöltés, miért?
Aki tudja a választ az kérem segítsen!
Köszönöm!
ja és akkor is ha passzív vagy (nincs nyitott portod), akkor is kevesebbhez kapcsolódsz. ellenőrizd itt: írd be a kliens által használt portot.
És természetesen akkor is ha túl sok torrentet töltesz, akkor elfogy a sávszélességed.
én is a 3.4.2 (build 32239) Stable verziót használom és ez miatt ilyen jellegü problémát nem tapasztaltam!
Legutóbbi frissítés
2014-06-19
Telepítsétek újra.
3.4 egy nagyobb verzióváltás volt érdemes ilyenkor előtte uninstallálni a programot. ennek ellenére a feltöltés az első válaszból adódóan sokmindentől függ legfőképp a sebességtől és a letöltőktől.
Köszönöm a válaszokat, és a tanácsokat!
2 nap után nagy nehezen beindult, de még mindig csak 20 kB/s-al megy fel, pedig 15 megás a netem és felfelé kellene töltenie, legalább 1 MB/s-al.
3.4.2es változatot használok, de azért váltottam a 2.x-ről mert ott semmit nem akart csinálni, még letölteni sem. Szóval azt letöröltem és leszedtem a 3.4.2-őt, és az most viszonylag "jól" működik.
töredezettségmentesítés, állományok előre lefoglalása, nyitott félkapcsolatok növelése segíthet és vannak még egyéb speciális beállítások is.
Félkapcsolatok növelése a Tcpip.sys patch-elésével (xp-n vista-n kötelező, win 7-re is jó):
Half open limit fix
Utorrent Speciális beállítások:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__5..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!