Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy lehet Adobe Premiere Pro...

Hogy lehet Adobe Premiere Pro 2. 0val menteni?

Figyelt kérdés
Hogyan tudom, menteni,a kész projectemet nem projectként?Próbáltam a "Save As"-al de az is csak projectként menti.Hogyan,lehet valami támogatott videófájlként elmenteni?
2010. jan. 14. 18:43
 1/4 anonim ***** válasza:
A kész videót renderelni kell, vagyis leszámoltatni (nem tudom másképp kifejezni). Tehát olyat keress, hogy Export video as... pl AVI vagy MOV, vagy esetleg Produce video as... menüpontot, ha van olyan. Esetleg Render video as...
2010. jan. 16. 07:57
 2/4 A kérdező kommentje:
Kezd idegesíteni,hogy ilyen idióta vagyok,de nem tudom lementeni.-.-"
2010. jan. 17. 16:49
 3/4 anonim ***** válasza:

A File->Export menüponttal, ha jól emlékszem (régen használtam már). Ott fel fog jönni egy előnézeti ablak, amiben láthatod, hogy fog kinézni a video, jobb oldalt pedig egy bazi nagy panel, ahol a videokódolási beállításokat lehet átállítani, teljesen testre szabni. Ha nem vagy járatos az utóbbiban, akkor néhány gyári beállítás közül válassz egy szimpatikusat!

Kodeknek legjobb a h.263-h.264-es kódolás, MP4 formátum, mert elég kicsi bír lenni és jó minőségű. De mondom, vannak gyári presetek, pl YouTube, DVD, Video CD, S-Video CD stb.

Ha kiválasztottad a beállítást, akkor a Render gombra kattintasz, és vársz türelmesen, míg elkészíti a filmet. Renderelés közben csak egy ablakot fogsz látni középen, Rendering felirattal, valamint láthatod, hányadik képkockánál illetve százaléknál jár.

2010. jan. 18. 20:24
 4/4 anonim ***** válasza:

Még pontosabban File->Export->Media menüponttal. Van róla video HD-ban a YouTube-on. Nézd meg, hátha segít.

http://www.youtube.com/watch?v=xv9jrLjjJWk

2010. jan. 18. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!