A Yahoo Messengerre, hogyan kell a webcamerát rátelepíteni?
Szia
Én is yahoo messengert használok,de nem kell külön telepiteni...vagyis nekem nem kellett...megnyitod a messengert és felül van h Mesenger lenyitod megkeresed a My webcam pontot katt rá...és már kéne irja a státuszodban h View my webcam,ezt a szöveget átirhatod egy másik menüpontban...ha valakinek el akarod küldeni a kamodat akkor megnyitod azt a ablakot ahol beszélsz vele,Actions-->More actions-->Invite to view my webcam...
Remélem tudtam segiteni...:)
Ráléptem arra h My webcam, és előhozott egy hibaablakot.
Most mi legyen?
nem lehet.
pont úgy előhozza a táblázatot ahol kéne megjelenjek, de a fejem hejett ezt írja :
Action canceled
Internet Explorer was unable to link to the Web page you requested. The page might be temporarily unavailable.
--------------------------------------------------------------------------------
Please try the following:
Click the Refresh button, or try again later.
If you have visited this page previously and you want to view what has been stored on your computer, click File, and then click Work Offline.
For information about offline browsing with Internet Explorer, click the Help menu, and then click Contents and Index.
Internet Explorer
neeem
sőt
ha oda lépek akk sem megy
előhoz egy hibajelentést és abbol ha kilépek ujra idul a gépem
am ezt csinálja ha valmeilyen képmappát inditok el is :S
De azért köszi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!