A Nod32 4-ről 7-re lehet frissíteni a termékkód megtartásával?
Alapból a frissítés nem törli a már meglévő licencet csak újra be kell majd reggelned.
Tehát nyis egy txt-t másold ki abba a licenszet.(Beálliárok licensz aktiválása majd aktiválás felhasználó n és jelszó segitségével majd tovább és onnan kell kimásolnod.) mentsd el.
Rakj fel egy uj nod-ot majd abba írd be az elmentet licencet.
Ennyi
A Windows-t legális úton újratelepítheted, egyszerűen ki lehet olvasni egy programmal (pl. SIW) a termékkulcsot, amivel aktiválták. A NOD32 esetében kerestem erre megoldást, de csak ennyit találtam, ami nem lesz nagy segítség:
A felhasználónév kiolvasható a progrmaból, de a hiányzó jelszót nyilván nem a te mail címdre fogja elküldeni, hanem ugyanarra, amelyik címre 4 éve elküldték a jelszót. Ahhoz te meg nem férsz hozzá, lévén nem is tudod a címet. A programból sajnos nem olvasható ki a jelszó, csak a felhasználónév, így az #1-es megoldása nem működik.
Elvileg igen:
"Ha megvásárolja a terméket, a licenc időtartama alatt ingyenesen és korlátozás nélkül veheti igénybe a magyar nyelvű ügyfélszolgálat segítségét e-mailben vagy munkaidőben telefonon. Emellett jogosult minden frissítés használatára, beleértve a teljes programfrissítéseket is. Ez garantálja, hogy Ön mindig a legkorszerűbb védelmet használja számítógépén."
A kérdések a következők:
- A főiskola egyéni vagy céges licencet vásárolt ?
- Hány éves licencet vásárolt ?
Ahogy a kettes írta, az első megoldása nem jó.
Sajnos a windowson belül vannak még ezenfelül egyéb szoftverek amik termékkulcsosak, ahogy egy eredeti Office is, amit valami ottani programmal aktiváltak.
A licenc valszeg céges, mivel rengeteg embernek adtak laptopot. A licencet pedig folyamatosan hosszabbítgatják, megfigyeltem.
Érdekes, hogy ezt írja a honlapjuk, amikor egy szintén céges gépen frissítettem az 5-ös verziót a 6-osra elveszett a licensz, szerintem azóta is fizeti a cég, pedig nem is tudom használni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!