Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan lehet levelezőprogramot...

Hogyan lehet levelezőprogramot beállítani freemail cím kezelésére?

Figyelt kérdés

Több hivatalos és nem hivatalos vagy éppen elavult forrást elolvasva sem lettem eddig okosabb a témával kapcsolatban. A freemail súgója mindösszesen a bejövő kiszolgálót és portot adja meg, a többit meg oldjam meg én. Nos, adott DIGI net és egy Windows Live Mail. A program maga jól működik, de levelezőkkel freemail címet beállítani nagyon ritkán tudtam eddig.

Mégis milyen beállításokat kellene megadnom, hogy biztosan fogadjon és küldjön is megfelelően a kliens freemail-es címről? És esetleg tudom-e növelni a biztonságot a programmal? Kérem a hozzáértő válaszolókat, hogy a lehető legtöbb információt írják le ezzel kapcsolatosan, ha lehetséges.

2014. aug. 17. 17:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Bejövő adatok:

Szerver: freemail.hu

Protokoll: POP3

Felhasználónév: e-mail címed (kiss.janos@freemail.hu)

Jelszó: freemail-es jelszavad

Kimenő adatok:

Vagy a Diginél igényelsz egy e-mail címet és az ott beállított felhasználónévvel és jelszóval, valamint az smtp.digikabel.hu kiszolgálóval állítod be, vagy valamilyen másik SMTP szervert használsz (pl. GMail, ha van Google fiókod).

2014. aug. 17. 17:17
 2/4 A kérdező kommentje:
a más SMTP dolgot úgy érted, hogy ha a freemail címet teszem azt GMail-es rendszerbe átvittem, akkor annak az SMTP szerverét kell megadni?
2014. aug. 17. 17:21
 3/4 A kérdező kommentje:

A bejövő leveleket fogadja, bár nem mindet. Azaz a freemail-en létrehozott almappákat egyáltalán nem látja. Küldés esetén pedig ezt írja a program:

Nem sikerült elküldeni az üzenetet. Talán helytelen a kimenő levelezési [SMTP] kiszolgáló beállítása. A(z) „xyz@msn.com” címhez tartozó kiszolgálóbeállítások megállapítása érdekében forduljon e-mail szolgáltatójához.

Tárgy 'teszt'

Kiszolgálóhiba: 550

Kiszolgáló válasza: 550 relay not permitted

Kiszolgáló: 'smtp.digikabel.hu'

Windows Live Mail Hibaazonosító: 0x800CCC79

Protokoll: SMTP

Port: 25

Biztonságos (SSL): Nem

2014. aug. 17. 20:35
 4/4 anonim ***** válasza:

SMTP--hez ezt kell beírni: smtp.Hdsnet.hu

POP3-hoz meg ezt: mail.freemail.hu

Ennyi.

2014. szept. 13. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!