Hogyan lehet levelezőprogramot beállítani freemail cím kezelésére?
Több hivatalos és nem hivatalos vagy éppen elavult forrást elolvasva sem lettem eddig okosabb a témával kapcsolatban. A freemail súgója mindösszesen a bejövő kiszolgálót és portot adja meg, a többit meg oldjam meg én. Nos, adott DIGI net és egy Windows Live Mail. A program maga jól működik, de levelezőkkel freemail címet beállítani nagyon ritkán tudtam eddig.
Mégis milyen beállításokat kellene megadnom, hogy biztosan fogadjon és küldjön is megfelelően a kliens freemail-es címről? És esetleg tudom-e növelni a biztonságot a programmal? Kérem a hozzáértő válaszolókat, hogy a lehető legtöbb információt írják le ezzel kapcsolatosan, ha lehetséges.
Bejövő adatok:
Szerver: freemail.hu
Protokoll: POP3
Felhasználónév: e-mail címed (kiss.janos@freemail.hu)
Jelszó: freemail-es jelszavad
Kimenő adatok:
Vagy a Diginél igényelsz egy e-mail címet és az ott beállított felhasználónévvel és jelszóval, valamint az smtp.digikabel.hu kiszolgálóval állítod be, vagy valamilyen másik SMTP szervert használsz (pl. GMail, ha van Google fiókod).
A bejövő leveleket fogadja, bár nem mindet. Azaz a freemail-en létrehozott almappákat egyáltalán nem látja. Küldés esetén pedig ezt írja a program:
Nem sikerült elküldeni az üzenetet. Talán helytelen a kimenő levelezési [SMTP] kiszolgáló beállítása. A(z) „xyz@msn.com” címhez tartozó kiszolgálóbeállítások megállapítása érdekében forduljon e-mail szolgáltatójához.
Tárgy 'teszt'
Kiszolgálóhiba: 550
Kiszolgáló válasza: 550 relay not permitted
Kiszolgáló: 'smtp.digikabel.hu'
Windows Live Mail Hibaazonosító: 0x800CCC79
Protokoll: SMTP
Port: 25
Biztonságos (SSL): Nem
SMTP--hez ezt kell beírni: smtp.Hdsnet.hu
POP3-hoz meg ezt: mail.freemail.hu
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!