Hogy lehet Windows 7-ben rögzíteni, hogy az összes mappát úgy jelenítse meg, hogy pl. közepes méretű ikonok, és típus szerinti rendezés?
Lennél szíves pontosan, és lépésről lépésre leírni?
Mert hogy főmappa, az, ha mindenre így akarom, akkor a sajátgép, de mindegy, mert, ha csak 1 meghajtón kattintok valahová, akkor sincs testreszabás fül. És akkor még azt hogy milyen képet, és videót választok ki, azt végképp nem értem, talán, ha látnám, érteném, de a valahova kattintástól tovább nem jutottam...
Nem az igazi, hogy nem lehet normálisan beállítani...
Nem elég, hogy meghajtónként külön kell álligatni, cserélhető meghajtón így nem marad meg..:(
Ráadásul mikor megnyitom az explorert megnyit alapból 1 csomó számomra teljesen felesleges mappát, amit én nem használok... És így tovább tart keresni azt, amit használok... Azt be lehet állítani, hogy pl. a sajátgép bontódjon ki csak, és egyből a meghajtók közül válasszak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!