Miért nem akar bejelentkezni a régebbi Skype, de a legújabb igen?
Figyelt kérdés
Az a problémám,hogy a telefonomon mindig is régebbi Skype volt, mert a legújabb befagy,és amúgy sem szeretem.Viszont már van másfél hete-2 hete nem akar belépni,beírom a felhasználónevet és a jelszót(tuti hogy jól írom be) és ízt írja ki,hogy probléma van a mobilhálózatommal,és jelenleg nem tudok bejelentkezni,ellenőrizzem a hálózatom... Ellenőriztem,minden olyan mint volt,de a legfurább,hogy viszont a legújabb az menne,ha ha nem fagyna be.
Befolyásolja ezt az egészet az,hogy nem rég külföldön voltam,és már ott sem volt jó,és mikor hazaértem, magától nem akarta felismerni a mobilszolgáltatót.
Ötletek,hogy mit kezdjek vele?
A verziók újrarakása már meg volt, telefon ki-be kapcsolás és WiFi váltás is.
2014. aug. 16. 14:19
1/2 A kérdező kommentje:
Bocsánat a helyesírási hibákért/elírásokért, de eléggé siettem.
2014. aug. 16. 14:24
2/2 anonim válasza:
nekem gépen van így nekem 4.0-ás van aszem de nekem se megy pedig már jelszót is váltottam 3x is de semmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!