Létezik film feliratkereső program Ubuntu alá?
Figyelt kérdés
a BS Player megfelelő a célra, de az sajnos ubuntu alatt nem akar menni Wine segítségével sem.2014. aug. 16. 12:16
1/7 anonim válasza:
2/7 A kérdező kommentje:
VLC-t én is használom, de Ubuntu-n kb lehetetlen bővítményeket integrálni... :/
2014. aug. 16. 16:32
3/7 anonim válasza:
Bár ahogy nézem, az Ubuntu tárolójából elérhető 2.1.4-es verziójú VLC Media Playerben alapból benne van (legalábbis nálam Xubuntu 14.04 alatt):
a Nézet/VLsub menüpontból:
A VLC kiterjesztéseinek könyvtárában benne is van
$ ls -la /usr/lib/vlc/lua/extensions/
összesen 96
drwxr-xr-x 2 root root 4096 máj 20 20:15 .
drwxr-xr-x 8 root root 4096 ápr 19 17:19 ..
-rw-r--r-- 1 root root 89146 máj 17 16:54 VLSub.luac
Használni még nem használtam, inkább manuálisan letöltöm weboldalról az adott felíratot.
4/7 A kérdező kommentje:
valóban benne van, bár ahogy látom használhatatlan, BS 1 perc alatt kilistáz XYZ számú feliratot, de ez semmi, csak "Calculating movie hash" ergo, köszönöm de használhatatéan a jelek szerint. :)
2014. aug. 16. 18:42
5/7 anonim válasza:
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, azt esetleg meg tudnád mondani, hogyan tudom ezt telepíteni Ubuntu alatt, mert WIN alatt csak megkeresem a programmappát és hajrá, de ubi alatt ugyebár ez kissé komlikáltabb :)
2014. aug. 16. 19:35
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!