Miért van az, hogy nem bírok megválni a Windows 7-től? Hiába raknak nekem 8.1-et, én akkor is visszarakom a 7-et.
nem vagy vele egyedül, hidd el én is és még nagyon sokan 7-et használunk addig míg kijön egy használható op rendszer
Talán a 9 már az lesz.
# 1/2 igen ez így van
win 3.1 -elment
win 3.1 -workgroups már alkalmas volt internetezésre ugy ahogy
win95 jó
win 98 na itt már kezdődtek a gondok
win 98 se jó
win me csak az volt a baj hogy sokat fagyott meg az aktiv deteskop mindig beállt így havonta 2* telepítés
win xp háát ez is egy kalap ....
win xp sp1 már majdnem jó
win xp sp2 na ezzel már lehetett valamit kezdeni
win xp sp3 tökéletes
win xp sp3 64 MO n nem forgalmazzák de kiprobáltam és tökéletes
vista ,, szora se érdemes
win7 tökéletes
win8 inkább nem mondok semmit
win 8.1 ebbe javították ki a 8.0 bukásait
win9 kíváncsian várom ,De ahogy már megszoktuk microsoftoséktol ezt is össze gyúrják piacra dobják aztán javítanak , javítanak , Majd kidobják a win 9.6 ot
Nem vagy vele egyedül.
Én pl. WinXP -t használtam amíg Win7 -ből ki nem jött a stabil SP1.
(megg ekkora lett indokolt a váltás)
Windows mellet még LinuxMint -et használok, igazából az is tökéletes lenne a számomra, ha a munkámhoz nem kéne időnként a Windows is. (Webfejlesztő vagyok, és időnként ellenőriznem kell IE -vel is)
Win8 -ban a metró felület ami teljesen elidegenített.
Hogy a csempéket külön start képernyőre rakták szerintem ez volt a legnagyobb hiba.
Lehetett volna pl. a desktop hátterére berakni opcionálisan mint a mini alkalmazásokat Win7 -en.
A sok hardveres, szoftveres kompatibilitási hiba nem újdonság, ha egy korábbi Windows -ról váltunk egy újabb. Ezt már megszokhattuk. Ennek mértéke Windows 8-al se volt se több se kevesebb.
Nekem az nem tetszett, hogy egy a csempés mobiltelefonra való baromságot, csak úgy a képünkbe nyomták a választás lehetősége nélkül. Bármi áron le akarták dugni torkunkon.
Komolyan Windows 95 óta először jártam úgy, hogy nem találtam valamit. Egyszerűen teljesen felesleges. Csak azért hogy Prodamokat indítsak el, nekem nem kell egy ilyen hülyeség.
Részemről az állítólagos többletteljesítmény sem győzött meg. És nincs is semmilyen értelmesebb technológia, amint csak a 8 támogat, és ami miatt érdemes váltani rá. Ezért én maradok 7-nél, míg nem lesz valami értelmesebb amire válthatok.
*Prodamokat = programokat
Ja és anizs777, Windows XP 64-bitből sosem volt SP3 -as változat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!