A starcraft 2öt a multiplayer miatt érdemes megvenni?
Figyelt kérdés
Én személyszerint csak a multiplayer-es játékokat szoktam megvenni és azon hezitálok hogy megvegyem e vagy sem, ezért érdekelne jobban hogy online mi mindent kapott még a jaték?2014. aug. 16. 01:39
1/1 anonim válasza:
Sc2-nek a single része is nagyon jó a legnehezebb fokozaton, főleg ha utána nézés nélkül csinálod. + Megcsinálni a pályákat achira.
Online igazából nem kapott semmit plusszba, sőt nem is minden egység van benne mint ami single-ben van, cserébe viszont nagyon durván jól van balancolva a 3 faj.
Profi szintre se kis meló eljutni, ha alapvetően bejön akkor sokáig le fog kötni, lesz benne kihívás.
Amúgy van még egy rakás játékmód, játékosok által készített pályák stb., mondjuk ezeket nem igazán próbálgattam csak egy-kettőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!