Win8.1 van a gépemen rakjak e rá linuxot? (lent infó)
Én is 8.1-et használok munkára, és bár nem vagyok elájulva tőle, ez a lassulgatás régóta nem jellemző a rendszerre, pláne úgy, mint az XP-érában volt. Szerintem a virágbolti programjaid malware-eket is tartalmaznak, az szedheti szét a rendszert.
Ettől függetlenül kipróbálhatod a Linuxot (sőt, javaslom, tégy így, szélesíted a látóköröd), de azon Photoshopozni nem fogsz (Gimp van helyette, lehet céljaidhoz elég), és játék terén sem túl rózsás a helyzete.
microsoft security essentials
szkennelésre megfelel,ha van valami idegen a gépeden.
én az aranyszabályt egészíteném ki azzal, hogy linuxra meg nem kell vírusírtó:D amúgy nem létezik tökéletes vírusírtó, ha az összes létezőt használnád, azt sem nyújtana tökéletes védelmet. azt meg, hogy milyen a gimp, azt windows-on is ki tudod próbálni:)
ha meg még nem használtál soha linuxot, akkor első disztónak a zorin os-t ajánlanám, ami igen barátságos átszokást biztosít windowsról linuxra. de ha úgy gondolod, hogy nem félsz az ismeretlentől, akkor is mindenképpen ubuntuval, vagy ubuntu alapú oprendszerrel kezd szerintem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!