Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Kiírtam DVD-re egy PS2 játékot...

Kiírtam DVD-re egy PS2 játékot, de nem akarja elindítani, ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés
Ki szerettem volna írni PS2-re rég az F1 2005-t, ma megtettem, letöltöttem .iso formátumban, de jött vele egy .mds fájl is, azt olvastam, ilyenkor csak a .iso-t kell rárakni, az csak a .iso olvasását határozza meg. Kiírtam DVD-re az ImgBurn programmal, 4x sebességgel rendben rá is tette, azt is olvastam, elsőre nem mindig sikerül. De miután a 12. próbálkozásra is azt írta: "This disc cannot be played.", ott már gyanús lett. Ekkor úgy döntöttem megpróbálkozom a CDBurnerXP-vel egy másik DVD-re kiírni ugyanígy, ám az eredmény ugyanaz, pedig mindent úgy csináltam, ahogy több helyen is olvastam. Maga a játék 4.2 GB helyet foglal, tehát nem kell ilyen kétrétegű, vagy milyen DVD, egyre is ráfér. Nem vagyok nagy informatikus, úgyhogy ha ti tudtok megoldást, akkor azokat szívesen fogadom.

2014. aug. 14. 21:58
 1/3 anonim ***** válasza:

Chip vagy softmod?

Ha Softmod akkor írás előtt patchelni kell a lemezképfajlt Esr nevu programmal.

Ha egYik sem akkor nem viszi az irottat.

2014. aug. 15. 08:04
 2/3 A kérdező kommentje:
Chpeltetve van, egy eredeti játékom van, az összes többi másolt, azokat elviszi.
2014. aug. 15. 14:32
 3/3 anonim válasza:
Lehet hogy a játék egyik fájla hibás és ezért nem indul el.
2015. márc. 4. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!