Hol lehet elindítani a Windows 7-het telepített "Windows XP Mod" virtualizációs programot?
Windows 7 64bites magyar nyelvű oprendszerem van és az MS hivatalos oldaláról letöltöttem és feltelepítettem a hozzá való Windows XP Mod kiegészítőt amivel Win XP környezetet lehet emulálni alkalmazásoknak. A telepítés rendben lefolyt és létre is hozta a megfelelő könyvtárat. ("Program Files\Windows XP Mode")
Viszont sehogy sem tudom elindítani a programot! :(
Parancsikont nem hozott létre, a vezérlőpultban sem csinált semmilyen módosítást, sőt még futtatható filet sem hozott létre a telepített könyvtárban csak egy "Windows XP Mode base.vhd" nevü ~1178 MB méretű filet pakolt bele.
A neten azt olvastam, hogy startmenüből kéne indítani, de mivel ott nem találtam semmit ezért hozzátok fordulok, hátha valaki már telepítette és próbálta előttem. :)
Várom megtisztelő válaszotokat.
Előző vagyok. Kicsit utánajártam a dolognak. És a virtuális xp mód nem mindenkinek elérhető. Sajnos hardver függő a dolog. A processzornak rendelkezni kell virtuális hadver támogatással.
[link] <- ezzel a programmal megnézheted hogy a te processzorod alkalmas e az xp környezet emulálására. Elnézést az előző válaszért, sajnos félreértelmeztem, mert én az XP kompatibilitásra gondoltam :)
A gond az, hogy konkrétan nincs programindító fájlja! bezony :S különben azzal kezdtem volna :D. semilyen indítható állomány nincs a program könyvtárába.
A CPU-m támogatja már megnéztem (AMD Phenom II 620)
Más tipp esetleg? .s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!