Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hol lehet elindítani a Windows...

Hol lehet elindítani a Windows 7-het telepített "Windows XP Mod" virtualizációs programot?

Figyelt kérdés

Windows 7 64bites magyar nyelvű oprendszerem van és az MS hivatalos oldaláról letöltöttem és feltelepítettem a hozzá való Windows XP Mod kiegészítőt amivel Win XP környezetet lehet emulálni alkalmazásoknak. A telepítés rendben lefolyt és létre is hozta a megfelelő könyvtárat. ("Program Files\Windows XP Mode")

Viszont sehogy sem tudom elindítani a programot! :(

Parancsikont nem hozott létre, a vezérlőpultban sem csinált semmilyen módosítást, sőt még futtatható filet sem hozott létre a telepített könyvtárban csak egy "Windows XP Mode base.vhd" nevü ~1178 MB méretű filet pakolt bele.

A neten azt olvastam, hogy startmenüből kéne indítani, de mivel ott nem találtam semmit ezért hozzátok fordulok, hátha valaki már telepítette és próbálta előttem. :)

Várom megtisztelő válaszotokat.

2010. jan. 14. 06:18
 1/4 anonim válasza:
Na szal gondolom nem Ultimate verziót használsz azért kellett letöltened. Jobb klikk a program indító fájl-on aztán tulajdonságok/Kompatibilitás és ott tudsz választani :) Parancsikon nem lesz hozzá mert ez nem program csak egy rendszer kiegészítés.
2010. jan. 14. 16:29
 2/4 anonim válasza:

Előző vagyok. Kicsit utánajártam a dolognak. És a virtuális xp mód nem mindenkinek elérhető. Sajnos hardver függő a dolog. A processzornak rendelkezni kell virtuális hadver támogatással.

[link] <- ezzel a programmal megnézheted hogy a te processzorod alkalmas e az xp környezet emulálására. Elnézést az előző válaszért, sajnos félreértelmeztem, mert én az XP kompatibilitásra gondoltam :)

2010. jan. 14. 20:16
 3/4 A kérdező kommentje:

A gond az, hogy konkrétan nincs programindító fájlja! bezony :S különben azzal kezdtem volna :D. semilyen indítható állomány nincs a program könyvtárába.

A CPU-m támogatja már megnéztem (AMD Phenom II 620)

Más tipp esetleg? .s

2010. jan. 17. 13:44
 4/4 anonim válasza:
Sajnos bukta a további tipp, mivel nekem már kicsit régebbi a procim.. Athlon Xp 3500+ 64bit :D Ez viszont a hardver virtualizációt nem támogatja. azaz még tesztelni se tudom hogy mi lehet nálad a gond.
2010. jan. 20. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!