A windows a hiba oka?
Figyelt kérdés
Kiírja hogy a windows indítása.
Utána hogy üdvözöljük!
Az egér látható de nem sokáig!
Csak egy üres szürke képernyő úgy 1-2 percig.(eddig csak pár mp-ig volt ez, de ma délután hirtelen kikapcsolt a notebook-om;nem merült le;)ezóta nőtt ez a pár mp-ről
1-2 percre.
Telepíttessem újra?
Ha igen melyiket ajánljátok a win7-en belül?(pl.ultimate,professional,enterprise) 32 vagy 64bit?
Vagy win8?
2014. aug. 14. 16:44
1/4 A kérdező kommentje:
Ami még kimaradt: tegnap úgy 30 grissítést telepített a kikapcsolásnál.
2014. aug. 14. 16:48
2/4 peterr80 válasza:
Mien rendszer van a gépeden és mien tulajdonságokkal rendelkezik a géped ? A videokártya nem lett mostanság frissítve?
3/4 anonim válasza:
A Win7 home prémiomot kihagytad!Nekem az van egy "átlag"felhasználónak tökéletes.Szerintem(is) a Win8 még nem annyira kiforrott!
4/4 anonim válasza:
A win frissítéseket meg mint mondottam sokszor most is mondom el kel felejteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!