YeBoY kérdése:
Üdv! A camtasia studio nem működik. Hiba: van megoldás? Www.Kepfeltoltes.hu/140814/hiba_www.kepfeltoltes.hu_. Png
Figyelt kérdés
(Az új Camtasia Studio 8-nál is ezt írja ki!
Amióta windows 8.1-t használok, azóta nem fut. Kiírt 2dll file-t ami szükséges, ahhoz hogy működjön. Leszedtem ezeket és bele is raktam a mappájába, viszont mostmár másik hibát ír ki.)
2014. aug. 14. 10:22
1/5 anonim válasza:
Linkeld be még egyszer a képet !
2/5 A kérdező kommentje:
www.kepfeltoltes.hu/140814/hiba_www.kepfeltoltes.hu_.png
2014. aug. 14. 10:53
3/5 anonim válasza:
Mivel én is Win 8.1 en használom a Camtasia-t és tökéletesen működik, ezért kompatibilitási probléma nem lehet.
Első körben távolíts el minden camtasiaval kapcsolatos programot a gépről.
Majd telepítsd újra, de amikor kéri a telepítés helyét, akkor ne az alapból felkínált helyre telepítsd, hanem egy előre általad létrehozott mappába.
Továbbá a tört programok is szoktak ilyet csinálni, vagyis ha nem eredeti a program akkor meg kéne próbálni egy másik változatot !
Sok szerencsét ! :)
4/5 A kérdező kommentje:
wmasf.dll hiányzik :( hát ez nem sikerült.. :(
2014. aug. 14. 15:32
5/5 A kérdező kommentje:
újratelepítettem a gépet, így is kért 2dll fájlt..letöltöttem és mostmár el is indul, de a töltést követően kb 1-2mp múlva már azt írja ki hogy a program működése leállt! ??? mi lehet a probléma?
2014. aug. 17. 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!