Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy instalaljam a Winfast...

Hogy instalaljam a Winfast tv2000xp global tv tunert?

Figyelt kérdés
Mindent felinstalaltam amit kert de amikor elinditom akk ez jelenik meg "Cannot find any video capture device". A windows 8ra probalom rarakni de nem sok sikerrel.Es akartyat is beszereltem meg az antennara is rakapcsoltam.

2014. aug. 13. 18:54
 1/6 P.O.C. ***** válasza:

10 éves analóg tunert Windows 8 -ra? Te tényleg naiv vagy, hogy azt hiszed ezt még támogatják? :D

Hát sok sikert....

2014. aug. 13. 19:15
 2/6 A kérdező kommentje:
Lol Miert mikor dobtak a piacra? Te sokat foglalozol ilyenekkel? Ha szabad kerdeznem?
2014. aug. 13. 19:26
 3/6 A kérdező kommentje:
De nem hiszem hogy olyan regi mert van ra win 7 tamogatas..
2014. aug. 13. 19:34
 4/6 P.O.C. ***** válasza:

Mondhatjuk így is, elég tájékozott vagyok. Szakirányú veszettségem van, és 2 évet dolgoztam számítástechnika boltban.

De nem ez a lényeg, hanem az, hogy egyik hardvergyártónak se kötelessége évekig támogatnia termékét. A Leadtek még viszonylag sokáig látja el driverrel termékeit. De már Windows 7 alatt is csak trükközéssel működött ez a kártya. Ezek után nem tartom valószínűnek, hogy Windows 8 -ra bármiféle megoldás létezik.

Ma már amúgy se értél sokat ezzel a kártyával. Magyarországon az analóg TV sugárzás megszűnt, már csak rádióállomásokat foghatsz, vagy AV -vel össze tudod kötni set-top-box -okkal.

Javaslom szerez be egy DVB-T kártyát, ami kompatibilis Windows 8 -al. Szerintem nem lehet olyan drága.

[link]

2014. aug. 13. 19:41
 5/6 A kérdező kommentje:
Koszi a gyors terjedelmes valaszt megy a zold kez :D Mar csak egy kerdesem van hogy milyen ez a dvb kartya mivel jobb ? 2 Szerbiaban elek es jelenleg kabel tevenk van.
2014. aug. 13. 20:03
 6/6 P.O.C. ***** válasza:

Hát a te esetben nem jobb. Nem tudtam, hogy külföldön élsz. Mert itt már nincs analóg antennás TV, de szerintem már analóg kábel TV se sok helyen.

Viszont ennek ellenére ígyis-úgyis kell venned Windows 8 kompatibilis tunert, ha csak nem akarsz korábbi Windows- ra váltani.

2014. aug. 13. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!