Hogy instalaljam a Winfast tv2000xp global tv tunert?
10 éves analóg tunert Windows 8 -ra? Te tényleg naiv vagy, hogy azt hiszed ezt még támogatják? :D
Hát sok sikert....
Mondhatjuk így is, elég tájékozott vagyok. Szakirányú veszettségem van, és 2 évet dolgoztam számítástechnika boltban.
De nem ez a lényeg, hanem az, hogy egyik hardvergyártónak se kötelessége évekig támogatnia termékét. A Leadtek még viszonylag sokáig látja el driverrel termékeit. De már Windows 7 alatt is csak trükközéssel működött ez a kártya. Ezek után nem tartom valószínűnek, hogy Windows 8 -ra bármiféle megoldás létezik.
Ma már amúgy se értél sokat ezzel a kártyával. Magyarországon az analóg TV sugárzás megszűnt, már csak rádióállomásokat foghatsz, vagy AV -vel össze tudod kötni set-top-box -okkal.
Javaslom szerez be egy DVB-T kártyát, ami kompatibilis Windows 8 -al. Szerintem nem lehet olyan drága.
Hát a te esetben nem jobb. Nem tudtam, hogy külföldön élsz. Mert itt már nincs analóg antennás TV, de szerintem már analóg kábel TV se sok helyen.
Viszont ennek ellenére ígyis-úgyis kell venned Windows 8 kompatibilis tunert, ha csak nem akarsz korábbi Windows- ra váltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!