A BackTrack az most egy komplett op rendszer?
Ugyanazt értem disztribúció alatt, mint mindenki más. Terjesztés. Minden Linux disztribúció tartalmazza a kernelt (amit amúgy nem tudnál használni) és némi szoftverválogatást (pl. KDE, Firefox, stb.)
A BackTrack nem ugyanolyan jó, mint az Ubuntu 14.04. Az Ubuntu-t telepítésre szánták, hogy rendszeresen használd, a BackTrack célja pedig az, hogy bebootolsz, használod amire akarod, aztán kikapcsolod a gépet és semmi nyoma nem marad a tevékenységednek (mondjuk ugyanezt el tudod érni bármelyik Linux live rendszerrel, szóval nem értem mi a nagy dolog).
Utánna olvastam hogy windows tesztelésére és egyéb okból készítették el. Kérdés hogy a többi linuxhoz hasonlóan lehet futtatni linux játékot rajta? Esetleg ha valamit letöltök megmarad rajta?
Érdekes ez az op rendszer és ki szeretném próbálni.
Persze nem hacre vagyis csak a saját tulajdonomon tesztelni.
Ugyanezt összerakhatod bármelyik másik Linuxból is.
Ja, egyébként már nem is fejlesztik. Kali Linux van helyette. Írják is a weboldalukon.
Win 7 és Kali lesz fent.
Piton nyelvet és c#-t használok.
Néztem hogy pitont használ is.
Csak nem lesz annyi gond vele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!