Windiws XP telepítése?
Mivel a Boot-oláshoz nem kell a merevlemezen található fájlok, így ez leszűkíti a kört a meghajtó és a lemez hibájára! Nincs több!
Nem kell karcos legyen ahoz hogy már ne tudja beolvasni. Idővel tönkremegy. Nekem is volt ilyen. Telepítettem egy oprendszert (új kiírás, új lemez), majd eltettem (tokba, száraz helyre, Nem fogtam meg a felületet, mágneses erőtér mentes elzárt helyre...) 5 év mulva szerettem volna telepíteni de nem volt jó.
Másik az volt mikor a meghajtó kezdett tönkremenni. Először nem volt sok baj vele. Beolvasta a lemezeket, majd egyre több íráshibát okozott, majd sokszorra olvasta be a lemezt.
röviden.:
-Próbáld másik lemezzel
-Cseréld le az író adatkábelét
-Cseréld le az írót
viszont írtad:
"billentyúzet bootolásnál valamiért nem akart működni"
Akkor hogy állítottad be a biosban első boot-ra?
Vagy a windows betöltésekor nem volt jó?
Amennyiben a biosnál nem működik valamelyik eszköz akkor elképzelhető, hogy valamelyik eszköz a hibás, esetleg a táp nem ad elég energiát az eszközöknek, de ez innentől találgatás. Lényege hogy a bios alatt, bootoláskor nem kellenek driverek az nem lehet hiba.
BIOS Vírust kiveszem a képletből elképesztően kevés az esélye.
Ezt a 3-at kell elsősorban kipróbáld!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!