Lehet olyat hogy a partíciót formázom a merevlemez helyet?
Az érdekesség kedvéért azért megemlíteném, hogy nekem sok program volt, amit nem kellett újratelepítenem sem. A történethez hozzátartozik, hogy telepítésnél fizikailag másik adathordozóra került a ProgramData és a Felhasználói(User) mappák ez alapján [link] az SSD miatt, ami időközben kiderült, hogy amiatt felesleges, de nekem tetszett a módszer. Lényeg, hogy újratelepítés után, ugyanazt a felhasználó és szgépnevet adtam meg, és a meghajtó betűjelét is ugyanannak hagytam a biztonság kedvéért. Számos program volt, köztük bonyolultabbak is Half Life, Xilisoft DVD Creator, DOSbox, ami futott újratelepítés után is.
Ami a gondom ezzel, hogy ha háttérmentés után helyre szeretném állítani csak ezt a két mappát, úgy kicsit gondban lennék, mert nem tudom, hogy történne.
"GPT partícióra nem engedte telepíteni"
UEFI -vel kell telepíteni, azaz boot menüt meghívod és ott választod ki hogy UEFI -vel indítsa a DVD meghajtót.
Fontos hogy ugyan ezt a Windows -t tedd vissza a legális CD -vel és kulccsal!
(Loaderrel nem aktiválható az UEFI -vel telepített rendszer)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!