Miért nem tudok tradelni?
Figyelt kérdés
CS:GO-t több mint másfél hónapja vásároltam, éselvileg 15 napot kell várni mielőtt tudhatnék tradelni, de már bőven lejárt az a 15 nap..amikor csereajánlatot próbálok tenni ezt írja : A Steam Guardnak legalább 15 napig bekapcsolva kellet lennie, mielőtt használhatnád...Szóval ja..és igen, steam guard be van kapcsolva steamon!2014. aug. 9. 21:45
1/2 Lezsán Kristóf válasza:
Nekem is ez a problémám és remélem valaki tud segíteni!
2/2 anonim válasza:
Először is. Nekem is ez volt a problémám amikor véletlen kikapcsoltam a Steam Guardot. Én utána észrevettem, hogy nem tudok tradelni, és visszakapcsoltam. Utána 15 napig nem tudtam cserélni, és itt jött a baj... Ugyan ezt írta ki. Én azt ajánlom, hogy kapcsold ki, és kapcsold vissza, de az E-Mail -es változatára. És várd ki azt a 15 napot, + még 1 -et, hogy elkerüljed a 24 órás pontosságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!