Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen olyan program van...

Milyen olyan program van amivel lehet programot csinálni?

Figyelt kérdés
...a kérdés adott...

2014. aug. 9. 19:02
 1/4 anonim ***** válasza:

Microsoft Visual Studio, Code::Blocks, meg csak C++-hoz a Dev-C++. Bár a Dev-C++ nem túl jó, talán ez a legrosszabb.

De nekem szerintem nem ilyen "program-írós" programok kellenének, hanem... Nem, más nincs. Meg kellene tanulnod valamilyen programnyelvet, pl. C++, Phyton. A Phyton a legjobb kezdéshez.

2014. aug. 9. 19:18
 2/4 tabaki ***** válasza:
100%

Bármelyik programnyelv. Anélkül a fenti fejlesztőkörnyezetekben sem csinálhatsz értelmes dolgot.

És mégis, miféle programot akarsz?

2014. aug. 9. 19:32
 3/4 A kérdező kommentje:
Visual studioval próbálkoztam de license expired, egyébként azt a programot ismerem teljesen tehát azzal nincs gond egy évig csináltam, tanultam rajta, csak újra lett rakva a gép és most nem tudom felrakni :( azóta is próbálkozom azzal...
2014. aug. 10. 00:35
 4/4 A kérdező kommentje:

pl. www(pont)youtube(pont)com(per)watch?v=edLYMh82JiQ

nem pont ugyanilyet, de ezt a "nyelvet" már kicsit tanulmányoztam, VBS-ben ( a notepadosban ) ott már elég sok cuccot összeraktam :D

2014. aug. 10. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!