Linuxon hogyan tudok telepíteni?
Szeretnék áttérni linuxra konkrétan vagy Ubuntu-ra vagy Kubuntura gondoltam, és a letöltőközpontból tudok telepíteni, de arra nem sikerült rájönnöm hogy amit nem a letöltőközpontból töltök le azt hogyan kell telepíteni...
Segítenétek nekem ebben?
OpenOffice azt hiszem nincs az Ubuntu tárolóiban, LibreOffice van (nagyjából ugyanaz).
A jdownloader és utorrent sincs a tárolókban, de rendelkezik .deb csomaggal, így dupla kattintással már indíthatod is a telepítést, ezekkel nem lesz probléma.
Én Ubuntut szeretem, de sokan a KDE-t preferálják. Ha neked is az tetszik, akkor én inkább az OpenSuset ajánlom, mint a Kubuntut.
találtam ubuntunál egy ilyet:
ezzel ugyan úgy rá tudok tenni egy windows vagy egy linux telepítőt pendrive-ra mint windows alatt a Linux Live USB vel vagy a Windows USB/DVD loaderrel?
A WinUSB-vel igen, a gnomebakerrel nem.
Windows telepítőt én eddig mindig WinUSB-vel csináltam, Linux telepítőket meg simán "átdd-zem" a pendrivera.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!