Tudtok olyan irus irttót ami nem terheli a gépet? Eddigiek mind be lassítottát.
Nem létezik olyan.
Ha egy program fut, akkor terheli a processzort. Tehát a program futásával lassabb lesz minden más, mint nélküle.
A víriusirtók, vagy inkább aktív védelmek, szintén ilyen programok. Ha nem futnak, nem védenek. Ha futnak, védenek, de lassítják a processzort, mivel használják...
Ajánlott inkább erősebb gépre váltani, használtan is lehet már viszonylag jókat, olcsón kapni egyszerűbb igényekre (internetezés, youtube, facebook, film, stb. KIVÉVE komolyabb játékok).
Először is Avira legújabb verzió már nagyon nem ajánlott gyengébb gépekre..
Avast Free legújabb verziója már kevésbé terheli a gépet.(Régebbi verzióiról ez nem mondható el) Nekem egyik gyenge,régi laptopon is ez fut 1.5GHZ celeron proci és 1 GB ram társaságába.És jóval erősebb gépemre is ezt raktam fel.
ESET cuccát meg megint csak megérezné a gép valószínűleg,legalábbis a 7es széria,de régebbivel meg nem érdemes már foglalkozni.(utolsó a 4es volt amit gyengébb gép sem érzett meg).
Microsoft security essentials-ról meg annyit,hogy kalap sz.rt sem ér védelem terén,tessék tájékozódni!
És tényleg jobb ha erősebb gépre gyűjtesz,én régen már nem is használtam vírusirtót a gyenge gépemen míg nem lett meg az új.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!