Call of duty 2 multiba ezt hogy kell megcsinálni?
Figyelt kérdés
a pákyaváltásoknaál a végén kiírja hogy kinek mennyi killje van. és utána megmutatja az össeset mindenkinek több ezer van, de nekem mindig csak az akkor elérteket mutatja, pedig már pár nekem is összegyűlt. valaki azt mondta, hogy reconnectet kell, de amikor megnyomom a 0-át akkorkijön a sáv ahová bekéne, és van ott egy nulla ugye, amivel megnyomtam beírtam és semmi. ha valaki tudja mire gondolok akkor segítsen pls2014. aug. 4. 18:24
1/1 anonim válasza:
/reconnect - Újra connetálás (újra kapcsolódás)
Ez nem fogja neked megjegyezni a killjeid számát. Ezt zöld fülüeknek szokták javasolni. Ez olyan mint ha azt mondanám a böngészöd gyorsabban fog tölteni ha megnyomod az ALT+F4 gombot.
Már sok mindent elfelejtettem mert nagyon régen játszottam a codokkal,de szerintem ez szerver oldali beállitás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!