Ha a Sims 3-hoz telepítek egy régebbi kiegészítőt, nem fog összeakadni?
Figyelt kérdés
Megvan az Előre a jövőbe az 1.67-es előtti frissítéssel,és az előtte lévő kiegek közül több is.A világ körült tenném fel.Nem fog összeakadni?(másolt játék)2014. aug. 4. 17:52
1/4 anonim válasza:
Nálam mindig gond volt, ha nem sorrendben telepítettem- fagyott, kilépett, összeomlott, míg letöröltem az egészet, és rendes sorrendben fel nem raktam. Szerintem nálad is okozna valami bajt...
2/4 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam a játékban is,nem lett semmi :)
2014. aug. 5. 18:16
3/4 A kérdező kommentje:
Amúgy nekem is mindig halálfélelmem van,ha frissítésről vagy egyébről van szó,szinte mindent megjártam már szerintem,de mivel most egy jóval frisebbi update megvolt,valószínűleg emiatt nem akadt össze.Illetve,letiltottam az egyedi tartalmakata Mosd mappát meg kivegtem a telepítés erejéig.
2014. aug. 5. 18:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!