FormatFactory-vel szeretnék egy filmet egyesíteni, több részben van? Többi lent!
5 részletből áll a film. Tudom hogy haladó/videó egyesítéssel kell stb... Viszont, mikor kiválasztom a fájt és ezután a beállításokra megyek (pl amikor ki akarom választani hány perctől kezdődjön) az audió adatfolyamnál 3 félét ír: ID: ac-3 192 kb/, ac-3 384 kb/s és alapértelmezett.
És amikor elindul a kiválasztott részlet akkor angol az egész, de ha az alapértelmezett audiót választom akkor már magyar. Mit kell tennem azért hogy így maradjon ? Mert próbáltam már úgy hogy kiválasztottam hogy alapértelmezett aztán ,,ok" de mikor kész lett az egyesítés angol lett ugyan úgy -.- Ötletek ? Netán ismerős valakinek ?
De nem ez volt a kérdés xd Az ff nagyon jól megcsinálja amit kell.. csak nekem több féle audió adatfolyam-om van :S
de azert megproablom kösz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!