Van olyan program Android-ra, amivel bárhol tudok INGYEN wifizni? (szabadtéren. Stb. )? Ha van mi a neve? NEm baj, ha fizetős.
Engem hülyéz le valaki, aki egy androidos alkalmazással akar internetet varázsolni magának. Más módszer nincs, ha tetszik, ha nem.
Az én iskolám 50 km-re van tőlem, mégis elvagyok valahogy, amíg hazaérek.
Megint itt egy pökhendi hülyegyerek, aki azt hiszi, hogy mindent jobban tud nálunk... Csak tudnám, hogy akkor mi a fenét keres itt?!
G.
Mekkora egy balpénisz vagy kérdező.
Ha kell net vegyél. Ne csóriskodj! 1K-ért havonta tudsz akármennyit netezni a telefonod. Igaz lejár az adat forgalom de akkor vegyél magadnak nagyobbat.Ez ilyen egyszerű. Ha már alkalmazásért fizetnél akkor feltételezem bankszámlád is van. Szóval annyit simán kilehet bírni. Itt meg ne kunyerálj. Apuci anyuci nem tejel már? Indulj dolgozni. Lehet azt suli mellett is. Hétvégéken és délután. Én tudom. Egy zárt wifit sem fogsz tuni feltõrni. Ha meg igen az törvénybe ütközik ami azt jelenti hogy kikormolják a segged. Azt meg nem tom hogy képzelted el h egy wifivel te olyan messzi is netezni fogsz még haza felé mész. Nagyon hülye vagy. Hát kapjmár a fejedhez egy téglával.
Hiztis kamasz!
Amúgy.eg a telenornál egy ezrens a korlátlan net/hó ami NEM előfizetéses, szal nem kell szerződés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!