Hogyan kell használni a Get Data Back-et?
Figyelt kérdés
Nem igazán vágom, nagyon béna vagyok hozzá, pedig azt hallottam, rém egyszerű... Iszonyatosan szükségem lenne rá... :( Lehet úgy is, hogy nem kell regisztrálni sehová?2010. jan. 11. 20:45
1/6 anonim 

válasza:

Ez egy fizetős progi, tehát kód kelleni fog hozzá. Amúgy kiválasztod a megfelelő fájlrendszerhez valót (fat vagy ntfs) elindítod, alul next nyíl, kiválasztod melyik meghajtót akarod helyreállítani. Ezt fogja scannelni. Ez egy hosszú folyamat lesz, a végén kilöki az ablakot ahol bal oldalt látsz egy csomó számozott mappát. Ebből kell kikotorni a helyreállítani kívánt adatokat (jó móka ez is) majd ezeket az adatokat másolni kell valahová, pl. egy pendrive, vagy egy másik vinyó megteszi. Kb ennyi. Arra készülj fel, hogy nem tud mindent 100%-ban visszaszedni, de elég jó hatásfokkal dolgozik. Nekem a kipurcant pendrive adatainak jó részét sikerült megmentenem vele.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Megpróbálkoztam vele, de azok a számozott mappák... na ott tágult az agyam, h mi van, és mit hogy kéne, aztán inkább elnapoltam a dolgot... :P
2010. jan. 12. 21:05
3/6 anonim 

válasza:

Na igen. Az a baj, hogy a mappák nevét nem állítja helyre hanem mindeni ilyen számozott vacakba tesz. Kénytelen voltam egyesével végigbogarászni, hogy megtaláljam az engem érdeklő összes fájlt.
4/6 A kérdező kommentje:
Ühümm, igennn... :/ Amúgy van vmi tipped, vagy tapasztalatod, hogy ha a gépen a "Képek" "Zenék" - szóval az eredeti "címezésű" gép mappáiban vannak a cuccok, akkor hol nézzem meg ezeket? Remélem érted, mire gondolok :) Amúgy nagyon köszi az eddigieket! :)
2010. jan. 14. 20:41
5/6 anonim 

válasza:

Érteni értem, de sajnos nem tudom. Elvileg a Get Datán van kereső is, hátha megtalálsz vele párat.
Amúgy én egyesével néztem át a mappákat. Tapasztalatom szerint általában egy csomóban maradnak az eredetileg egy mappában lévő cuccok, tehát ha rálelsz akkor egyben lesz, de nem biztos hogy mindet helyreállítja. Mikor észlény módon a partícióformázás és a Windows újratelepítése UTÁN jutott eszembe, hogy az utolsó pár fotót, szokásomtól eltérően a képek mappába tettem kb. a képek háromnegyedét tudta visszaállítani.
Amúgy ha elfogadsz egy jó tanácsot, legyen két partíciód, egy a rendszernek egy a cuccoknak és ne pakolj semmit az eredeti képek/zenék mappába, így ha összeomlik legalább a cucc megmarad.
6/6 A kérdező kommentje:
Rendben :) Sokat segítettél nekem! :) Köszike!
2010. jan. 15. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!