Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Gothic vs. Skyrim?

Gothic vs. Skyrim?

Figyelt kérdés
Gondolom a Skyrim-ot jobban szeretitek mert jobb a grafika. Szerintem a Gothic a jobb, mert csatlakozhatsz kasztokba, nagyon jó a hírnév rendszer, a harcmodor, és a történet is lebilincselő. Várom a válaszotokat!

2014. aug. 2. 14:54
 1/6 anonim ***** válasza:

>véleményt kérdez Gyakorikérdéseken annak ellenére, hogy meg van a sajátja, és tudja miről van szó

MI

2014. aug. 2. 16:39
 2/6 A kérdező kommentje:
Én másokat kérdeztem, hogy mit gondolnak. Hát mindegy, ez is benne volt a pakliban, hogy leszólják.
2014. aug. 2. 17:44
 3/6 anonim válasza:
Attól függ melyik része.
2014. aug. 7. 23:18
 4/6 anonim válasza:

GOthic-al még nem játszottam csak a skyrim-el ami szerintem életem egyiki legjobb videójátéka :D nem hiába választották csomó helyen 2011 játékának . De hogy érveket is mondjak

előnyök:

-tele van élettel (akárhová mész mindenhol kihallgatózhatod hogy kinek mi a problémája sőt ha akarsz még segíthetsz is)

-rengeteg lehetőség,küldetés

-ez a sok küldetés egytől egyik mind érdekes és egyedi csakhogy ne ilyen: "hozz vissza 20 vaddisznő agyarat" küldetésekre gondolj

-stb.....stb.... sokáig tartana elmondani

hátrányok:

-sajnos sok a bug . Sokszor mulatságos viszont mikor 1 bug miatt nembírsz tovább menni és újra kell tölteni akk elég idegesítő

-harcrendszer nem a legjobb (közelharcban unalmas tud lenni) viszont én mágussal elég epic fight-okat tudtam összehozni :D

-mesterséges IQ elég ratyi főled a követőknék viszont 1 idő után megtanulod hogy előbb utóbb úgyis beérnek ha lemaradnak mert beakadtak 1 5 cm-es kőbe

de ezek ellenére amint mondtam én még csak nagyon kevés méltő ellenféllel találkoztam ami feltudja venni a skyrim-el a versenyt

2014. aug. 11. 21:19
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat! Jöhetnek még vélemények! ;)
2014. aug. 17. 13:39
 6/6 Skyart válasza:
Először is én nem játszottam annyit a gothiccal, tehát lehet hogy valami amit egyedülállónak gondolok az van a gothicban is. Szerintem a Skyrim szinte már a tökéleteshez közelít. A karakteralkotás zseniális lett, már szinte többet lehet változatni a karakteren, mint a Sims-be. A főszál pedig izgalmas. Ha már kivitted a játékot akkor is rengeteg dolgot csinálhatsz pl.: vehetsz házat, házasodhatsz felfedezheted az ismeretlen területeket, csinálhatsz megannyi mellékküldetést. És mint az előző válaszoló mondta, tényleg nagyon váltazotasok és érdekesek a küldetések. A táj pedig sokszor szemet gyönyörködtető. Nekem nagyon tetszik, hogy szinte összeolvaszthatóak a kasztok ott van például a warmage aki egy egykezes fegyverrel a kezében és a másik kezében pedig egy varázslattal támad. Rengeteg ideig el nem tudtam jönni a géptől ettől a játék miatt, ha mégis eljöttem vártam, hogy visszajöhessek. Egyszóval a Skyrim már már tökéletes.
2014. aug. 30. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!