Java telepítésekor hiba?
Jelezte a gép hogy 7u55-ről 7u65-re lehet frissíteni a javát de amikor letöltöttem a frissítést nem indult el a telepítő. Letöröltem teljesen, hátha ugy majd fogja telepíteni de miután a java.com-ról letöltöttem, megnyitáskor ezt a hibaüzenetet írja: chromeinstall-7u65 nem Win32 alkalmazás.
próbáltam az offline verziót is letölteni de annál megnyitáskor ugyanezt írta, találtam még egy online verziót is a weboldalon, letöltöttem de annak a megnyitása után ezt a hibaüzenetet írta: Az alkalmazás nem tudott megfelelően elindulni (0xc0000005). Az alkalmazás bezárásához kattintson az OK gombra. Most mit tegyek? Pedig nagyon kéne a java.
"chromeinstall-7u65 nem Win32 alkalmazás"
Vagyis nagyon úgy tűnik, hogy nem jó verziót töltöttél le. Gondolom a géped 32-bites, te pedig a 64 bites verziót töltötted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!