Mentéskor elveszett doc visszaállítható?
Win Xp, Office Word 2003
Egy fájlon dolgoztam, nyomtam egy mentést, majd kiírt valami hibát... ...lövésem nincs, valami memóriával kapcsolatos (nem virtuális), olyasmi, hogy nem létező helyre mutat... Aztán kiírta, hogy el fognak veszni az eddigi adatok ami meg van nyitva, de hogy menthetem előtte, vagy mi... Karakterkódolást lehetett állítani, mindent hagytam alapértéken, okéztam. Erre a végén bezáródott a Word, eltűnt a fájlom, csak egy ~WRL0814 nevű temp marad (amiről annyit tudtam meg, hogy mentéskor keletkezik, és elvileg automatikusan törlődik, de ha lefagy a Word, akkor megmaradhat).
Megmenthetem még a fájlt, megvan ez még valahol? (Két Word ablak volt megnyitva, csak az egyik záródott be, bezártam azt is, de nem dobott fel olyat, hogy előző fájl helyreállítása.)
A tmp Word-höz társításával visszanyertem a legutóbbi mentett változatot.
(Szóval a tmp gyakorlatilag magát a fájlt tartalmazza. Most már ezt is tudom. :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!