Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mentéskor elveszett doc...

Mentéskor elveszett doc visszaállítható?

Figyelt kérdés

Win Xp, Office Word 2003

Egy fájlon dolgoztam, nyomtam egy mentést, majd kiírt valami hibát... ...lövésem nincs, valami memóriával kapcsolatos (nem virtuális), olyasmi, hogy nem létező helyre mutat... Aztán kiírta, hogy el fognak veszni az eddigi adatok ami meg van nyitva, de hogy menthetem előtte, vagy mi... Karakterkódolást lehetett állítani, mindent hagytam alapértéken, okéztam. Erre a végén bezáródott a Word, eltűnt a fájlom, csak egy ~WRL0814 nevű temp marad (amiről annyit tudtam meg, hogy mentéskor keletkezik, és elvileg automatikusan törlődik, de ha lefagy a Word, akkor megmaradhat).

Megmenthetem még a fájlt, megvan ez még valahol? (Két Word ablak volt megnyitva, csak az egyik záródott be, bezártam azt is, de nem dobott fel olyat, hogy előző fájl helyreállítása.)

2014. júl. 31. 10:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Mentettél közbe manuálisan?
2014. júl. 31. 10:45
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, egy már korábban is létező dokumentumról van szó, amiben dolgoztam, és mentéskor "elszállt".
2014. júl. 31. 11:47
 3/4 A kérdező kommentje:

A tmp Word-höz társításával visszanyertem a legutóbbi mentett változatot.

(Szóval a tmp gyakorlatilag magát a fájlt tartalmazza. Most már ezt is tudom. :) )

2014. aug. 1. 09:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Akkor most már jó.
2014. aug. 1. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!