Tudtok jó faltörő breakout faltörő játékokat?
Figyelt kérdés
Ezek közül azt, amivel gyerekkoromban játszottam úgy 1998 környékén. Kék gyémánt kristályok, gyémántok jöttek ki az elpusztult falszeletekből, ezeket össze lehetett gyüjteni. évek óta keresem, nem találom sehol. Vagy jó breakout játékokat. Mint amilyena dx-ball volt.2014. júl. 30. 21:52
1/3 A kérdező kommentje:
megtaláltam, csak nemindul el :] windows 8.1 en PowBallDX a játék neve, leis töltöttem, de dosbox kellene hozzá, win 7 alatt elindult kis képernyőn ami zavaró, win 8 o directdraw error. valalki tud segiteni dosboxba?
2014. aug. 1. 15:00
2/3 CspCsj válasza:
Gyorskeresésre nem találtam a DX változatot, de innét letöltve gond nélkül kipróbáltam 8.1 alatt:
A "dosbox.conf" fájlban nézd meg, lehet hogy ezek az alapértelmezett beállítások, de nálam így elindult:
...
output=ddraw
...
machine=svga_s3
...
scaler=normal2x //ezt csak azért, hogy nagyobb legyen az ablak, Alt+Enter a teljes képernyőt kapcsolja ki/be
...
A többi nem hiszem, hogy számít, de ki tudja...
3/3 A kérdező kommentje:
ÍGYSEM INDUL EL :[ ráérsz ma segiteni beállitani?
2014. aug. 3. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!