DemoonToolal Windowst telepíteni?
Le töltöttem egy WIn 7-et akkor ugy is fel lehet telepíteni minden probléma nélkül (csak azért szeretném így mert a biusban nem tudom be állítani h 1. boot Pendravrol menyen mert nem látya a bios vagy nem tudom) hogy be rakom deemon toolsba és el indítom ?
Ezt lehet egyáltalán vagy nincs vele gond? (szerintem hülyeség mert mi alatt le formáznám a c-t akkor le is törli a deemon tolst és így ninc smivel futtatni)
Jól gondolod, hülyeség.
Írj ki egy windows 7 dvd-t, ha sehogy nem megy pendriveról.
Remélem azt tudod, hogy pendrive-ra meghatározott programokkal lehet csak bootolható windows 7-et tenni, ugye?
ÚÚ hát az úgy volt hogy nem. Most telepítenék először és azt mondták hogy csak simán fel kell rakni amit le töltök (egy rar fájl)be dugom biosba be állítom h onnan bootoljon és kész.
Miért mit kellene még csinálni? ):
Rákeresel így, és találsz egy rakat módszert. Ha az egyik nem működik, kipróbálod a második módszert. Ha az sem, akkor meg megkérdezed itt tőlünk. :)
Rarral biztosan nem fog menni, iso formátumra lesz szükséged. Leszeded a Microsoft hivatalos eszközét:
Ezzel elkészíted az iso-ból a telepítőt a pendrive-ra, és kész. Ez egy pofonegyszerű eszköz, ennél egyszerűbb nem is lehetne.
Bootolsz a pendrive-ról, aztán telepíted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!