Te digitálisan vagy lemezen szoktak megvenni a játékokat/programokat?
Hát a legális létöltésről megvan a véleményem
vagy én csinálok valamit rosszul
"Én dobozosan veszek mindent. Szeretem, ha díszelegnek a polcomon a játékok, és ami még fontosabb, olcsóbbak, mint a digitálisak."
Amikor Humble Bundle-ön vettem 220 forintért Alan Wake+American Nightmare pakkot vagy 2000 forintért 6-10 játékot tartalmazó csomagokat, annál dobozosan sehol nem kapsz olcsóbban. A nyári steam akcióban 800 forintot fizettem a Hitman Absolution-ért. Sőt, digitálisan időnként konkrétan ingyen is osztogatnak játékokat. Nekem legalább fél tucat lett meg így.
Épp most a The Sims 2 az összes kiegészítőjével van ingyen, de volt már Left4Dead 2, Metro 2033, Race 07 és sok egyéb.
"Ez a DVD elhasználódás meg hülyeség. Ha megtörténne, és használhatatlan lenne, ugyanúgy le tudnám tölteni, mint te, hiszen be van aktiválva Steamen/Originen."
Ahogy vannak játékok, amik csak digitálisan elérhetők, úgy vannak olyanok, amik csak dobozosan. És nem csak régiek. A Codename Panzers első két részének például nincs, pedig amikor azok jöttek bőven volt Steam és régebbi játékok is vannak fent. Ha ott nem is, akkor GoG-on. De ott van például a Split/Second, ami tényleg nem régi.
Van olyan is, aminek nem lehet beaktiválni a dobozos változatát, bár azok jellemzően régebbiek.
"1 csettintésre megtudnák oldani hogy ne lehessen teljes játékokat letölteni feketén"
Erről írsz nekem, ha megkérlek? (puszta (remélhetőleg még egészséges) kíváncsiság)
G.
PC-re általában digitálisan. Előnyben részesítem a Steamet, de volt már, amit Originen vagy Uplayen szereztem be, de utóbbi kettőt nem zártam a szívembe. Amiért jobb szeretem a digitálisat, hogy egyrészt nem igényli, hogy bent legyen a játék közben a lemez, másrészt általában olcsóbban lehet őket beszerezni (Humble, Bundlestars, GMG...).
Konzolra (PS3) pedig általában használtan vásárlok, és/vagy külföldről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!