Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Létezik magyar nyelvá ArchiCAD...

Létezik magyar nyelvá ArchiCAD oktatóanyag?

Figyelt kérdés

Meg szeretném tanulni az ArchiCAD alapjait és ehhez szükségem lenne magyar nyelvű(!) oktató anyagokra (pl. videó, könyv, stb.). Olyan lenne jó, ami egy konkrét tervezési feladaton keresztül tanítaná meg az ArchiCAD rejtelmeit.

Miután több egyetemen is tanítják az ArchiCAD-del történő tervezést, feltételezem, hogy léteznek hozzá oktató anyago k is (jegyzet, tankönyv, videó, stb.)

2014. júl. 30. 14:13
 1/2 tabaki ***** válasza:
2014. júl. 30. 14:37
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a fáradozást, de anyira láma nem vagyok, én is a google keresővel kezdtem, de miután nem találtam olyat, ami megfelelő lenne (emlékszel? "ami egy konkrét tervezési feladaton keresztül tanítaná meg az ArchiCAD rejtelmeit"), ezért fordultam ide.
2014. júl. 30. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!