Mi lehet a baj, hogyan állíthatnám vissza?
Figyelt kérdés
Telepítettem egy netről leszedett keyloggert, és amikor uninstaláltam leszedte az asztalról az ikonok 3/4-ét, és a start menüből a mappákból kitörölt mindent. Tehát nincs a kellékek mappában sem semmi, se számológép, se képkivágó se semmi. Hogyan tudnám visszaállítani újratelepítés nélkül? Windows 7-em van, 32 bites.2014. júl. 30. 03:19
1/4 Hyker007 off válasza:
Van olyan lehetőséged hogy csinálsz egy rendszer visszaállítást egy korábbi időpontra, mondjuk akkorra amikor még meg volt. Tegyük fel julius 20.án meg volt még de 21.én uninstalláltad és ma 30.a van... Akkor 20.ára vissza állítod a gépedet. Itt csak az a bibi hogy amit mondjuk 20. A utan tettél ra az is el fog veszni olyan lesz a gép mint akkor amikor az az időpont volt... :)
2/4 Hyker007 off válasza:
De szolj ha bonyolultan irtam le mert akkor jobban ki felytem mit is tegyél :)
3/4 anonim válasza:
Hát ha nem akarod újrazelepíteni akkor tényleg csak a rendszerviszaállítás marad.
4/4 A kérdező kommentje:
Megtörtént a rendszer visszaállítás, de a start menű nem állt vissza úgy ahogy volt... Na akkor majd újratelepítem ha nagyon szükséges lesz...
2014. júl. 31. 23:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!