Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen szerkesztőprogrammal...

Ohana kérdése:

Milyen szerkesztőprogrammal lehet írni animációra?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Nem tudom, hogy jó témakörbe írok-e, de olyan kérdésem lenne, hogy a Photoshop CS5 programon kívül lehet még mással animációra írni szöveget? Amikor letöltöttem a fentebb említett programot, akkor valami Winrar regisztrációt írt ki, és amint rámentem, valami angol, érthetetlen oldalra dobott be. Ha tudtok még olyan programot, amivel lehet írni animációra, kérlek titeket, hogy írjatok egy párat. (Online, letöltős, mindegy!)

2014. júl. 29. 23:56
 1/2 anonim ***** válasza:

Tehàt ha jól értem van egy videoanyagod. Arra MINDEN videoszerkesztõvel tudsz irni. Alapból fent van a winen a movie maker. Ha profibb kell, akk ott van az avid, a sony vegas, nhc video editor.

Ezekbõl az avid aszem ingyenes. Mi sony vegast használunk a stúdióban, és megvettük. (600euróért)

Gondolom nem saját animàció. Inkább készits sajátot blenderrel (free), vagy 3d maxxal (4000 euró). Én az elsõ animàcióm 14 évesen csináltam a yt csatornámhoz. Kb úgy tórtént, hogy vagy két heten át tanultam, és utánna egy reggel 6 kor leültem a géphez, majd másnap 5 kor lefeküdtem, és ezalatt csináltam egy 35 mp-es intrót. Azóta kb 2 óra alatt csinálok egy ugyanolyat. :)

Egy animációt tudtommal nem lehet photoshoppal szerkeszteni, de ha gondolod, akkor nagyon pro képszerkesztõ az ulead foto impact, unlimited demo verzióval, vagy a photoscape is jó amatõröknek.

Sok sikert,.ha kedvet adtam hozzá. A programok remélem a segitségedre lesznek, de igényelnek némi szakértelmet.

2014. júl. 30. 00:17
 2/2 tabaki ***** válasza:

Hát, lehet, hogy a CS5 már foglalkozik animációval, de hogy nekem utoljára jutott volna eszembe azzal kísérletezni, az is faktum. Videószerkesztésre általában videószerkesztőt a leghelyesebb választani.

Itt is van egy-két ingyenes (a VSDC Video Editort vedd ki belőle, más nyomán ajánlottam, azóta kisült, hogy vízjeles próbaprogram):

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__5..

Az az igazság, hogy nem tudom, ezek közül melyik alkalmas a feliratozásra. Én minden effélére a Blendert használom, de azt ajánlom a legkevésbé, mert eredetileg egyáltalán nem erre való.

Esetleg még a Wax jöhet szóba, az biztosan tud szöveget ráírni:

[link]

2014. júl. 30. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!