Milyen szerkesztőprogrammal lehet írni animációra?
Tehàt ha jól értem van egy videoanyagod. Arra MINDEN videoszerkesztõvel tudsz irni. Alapból fent van a winen a movie maker. Ha profibb kell, akk ott van az avid, a sony vegas, nhc video editor.
Ezekbõl az avid aszem ingyenes. Mi sony vegast használunk a stúdióban, és megvettük. (600euróért)
Gondolom nem saját animàció. Inkább készits sajátot blenderrel (free), vagy 3d maxxal (4000 euró). Én az elsõ animàcióm 14 évesen csináltam a yt csatornámhoz. Kb úgy tórtént, hogy vagy két heten át tanultam, és utánna egy reggel 6 kor leültem a géphez, majd másnap 5 kor lefeküdtem, és ezalatt csináltam egy 35 mp-es intrót. Azóta kb 2 óra alatt csinálok egy ugyanolyat. :)
Egy animációt tudtommal nem lehet photoshoppal szerkeszteni, de ha gondolod, akkor nagyon pro képszerkesztõ az ulead foto impact, unlimited demo verzióval, vagy a photoscape is jó amatõröknek.
Sok sikert,.ha kedvet adtam hozzá. A programok remélem a segitségedre lesznek, de igényelnek némi szakértelmet.
Hát, lehet, hogy a CS5 már foglalkozik animációval, de hogy nekem utoljára jutott volna eszembe azzal kísérletezni, az is faktum. Videószerkesztésre általában videószerkesztőt a leghelyesebb választani.
Itt is van egy-két ingyenes (a VSDC Video Editort vedd ki belőle, más nyomán ajánlottam, azóta kisült, hogy vízjeles próbaprogram):
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__5..
Az az igazság, hogy nem tudom, ezek közül melyik alkalmas a feliratozásra. Én minden effélére a Blendert használom, de azt ajánlom a legkevésbé, mert eredetileg egyáltalán nem erre való.
Esetleg még a Wax jöhet szóba, az biztosan tud szöveget ráírni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!