Micro SD kártyához tudtok helyreállító/adatvisszaállító programot, ami nem licences?
Kártyaolvasóval helyeztem át /nem másoltam.../ dolgokat a gépre, amikor egy MP3-nál /főleg zenék voltak rajta/ kiírta, hogy írásvédett, majd nem tudott tovább menni. Ami addig volt, azt sikeresen áthelyezte, de a többit nem tudta. Onnantól kezdve se a gép/kártyaolvasó, se a telefonom nem ismerte fel a kártyát.
Próbáltam egy testDisk nevű programmal visszaállítani, amivel annak idején egy pendrive-ról is sikerült visszanyerni az adatokat. Most a Micro SD kártyát nem sikerült. :(((
Nem hinném, hogy a kártya teljesen tönkrement, mert ha Sajátgépben rámegyek a Formázásra jobb klikk után, akkor felismeri, ha van ott egy közel 8 gigás valami /8 GB-os a kártya egyébként/. próbálom formázni, de azt mondja, hogy írásvédett.
Egy a Hardver részlegben is feltettem már a kérdést, kaptam is rá választ, de az ott ajánlott progi sajnos szintén nem működik. Habár köszönöm annak, aki ajánlotta, hogy próbált segíteni! Elismerem, hogy az ilyen adatvisszaállításos dolgok nem biztos, hogy sikerrel végződnek...
Azért valaki tudna még valamit tanácsolni? Előre is köszönöm!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!