Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Lehet GetRight Pro val letölte...

Lehet GetRight Pro val letölteni YouTube-ról videót és ha igen akkor hogy?

Figyelt kérdés
2008. aug. 4. 21:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg már nem, a youtube letöltés jogát aszem az imtoo megvette mint kizárolagos letöltöprogi gyártó hozzá. Itt van egy progi ami elvileg jó hozzá. Letöltheted a www.imtoo.com -ról.
2008. aug. 4. 22:14
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

nem kell hozzás semmiféle letölrőprogi.

amikor egy videót megnézel, az automatikusan belekerül egy könyvtárba, innen csak ki kell szedni.

persze van benne egy kis trükk:

a fájl "getvideo[szám]" néven, kiterjesztés nélkül jelenik meg az adott könyvtárban. (a szám egy egyszerű sorozatszám, úgy nő, ahogy egyre több videót nézel meg, nem kell vele törődni.)

amikor kimásolod, akkor "FLV" kiterjesztést kell neki adni, és máris enjoy :)

a könyvtárat pedig így találod meg:

C:\Documents and Settings\sajátnév\Temporary Internet Files\Content.IE5\*.*

az IE5 könyvtárban van egy rakás alkönyvtár, ezeket egyenként átnézed, valamelyikben benne lesz.

ha nagyon sok alkönyvtár van, akkor meg lehet azt is csinálni, hogy kilépsz a netből, törlöd az összes IE5 alkönyvtárat (pl. wincommander) és újból fellépsz a netre, megnézed a videót- ekkor már alig lesz alkönyvtár, így könnyen meg lehet taláni a letöltöttet.

az flv lejátszót meg rengeteg helyről le lehet tölteni a netről, használd a guglit.

2008. aug. 4. 23:00
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én save2pc light-ot használok a legkönnyebb használni csak bemásolom a progiba a linket és már tölti is.Ja és avi,mp3,3gp,flv,mpeg,mp4,mov,wmv,wav,stb is ment.
2008. aug. 4. 23:47
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én save2pc light-ot használok a legkönnyebb használni csak bemásolom a progiba a linket és már tölti is.Ja és avi,mp3,3gp,flv,mpeg,mp4,mov,wmv,wav,stb is ment. [link]
2008. aug. 4. 23:47
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Youtube Videograbber

Ezzel a progival is lehet, egyszerű, kis méretű, és nem utolsó sorban freeware (ingyenes). Nagy elpny, hogy a videokat le tudja menteni flv/avi/mpeg/wmv formátumokba is.

Letöltés:

[Kattints a 'FREE User' gombra, várj kicsit amíg visszaszámol majd katt a Downloadra] nem kell telepiteni, csak elindítani. Üdv!

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2008. aug. 4. 23:54
 6/7 Liquid válasza:
A válaszokat nagyon köszönöm!(a kérdés írója vagyok)
2008. aug. 5. 09:54
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia. Én ezt használom SOTHINK WEB VIDEO DOWLOADER. Még nem találtam olyan oldalt,ahol ne fogta volna meg a videókat!!! Van "asztali"verziója,és van ami beépül a FireFox-ba. Íme:

Password: www.dl4all.com

Pass: www.dl4all.com

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2008. aug. 6. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!