Ki milyen böngészőt használ android alatt?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek a CM Browser-ről?2014. júl. 29. 07:33
1/18 A kérdező kommentje:
Most találtam egy ilyet, hogy Yandex.
2014. júl. 29. 07:36
3/18 anonim válasza:
Nekem 4.2 alatt a "gyári" Böngésző működik a legjobban. Chrome is fenn van de azt ritkán használom...
4/18 anonim válasza:
Alap+dolphin(dolphin flashben jobban dolgozik :D)
5/18 Turismo válasza:
Androdion a Firefox, Chrome szerintem az egyik leggagyibb böngésző... az alap böngészőről nem is beszélve... :D Próbáld ki az UC Browsert van mini változata is meglátod, hogy milyen király! :) Nagyon sok beállítás van benne. Vagy esetleg még az Opera-t tudnám használni. Ez a két böngésző nagyon kicsi adatforgalmat bonyolít le és a telefont sem lassítja. Egy próbát megér;)
6/18 anonim válasza:
Nekem 2.3-as androiddal a Dolphin vált be legjobban.
7/18 anonim válasza:
Ja igen és lelasitott nettel opera mini
8/18 A kérdező kommentje:
A CM browserről senkinek nincs véleménye?
2014. júl. 29. 08:13
9/18 A kérdező kommentje:
CM browser????
Akkor UC "vagy Opera?
2014. júl. 29. 08:26
10/18 anonim válasza:
Opera Mini volt korábban, most UC Browser.
Amúgy meg pár megás dolgokról van szó, ez alatt az 1 óra alatt 25-öt kipróbálhattál volna már :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!