Nem indul a játék, mit tegyek, nem értem mit ír ki?
A fiam szeretne a metin 2 -vel játszani,és nem indul el neki. Ki ír valamit,de nem tudjuk elolvasni. Ezt írja,: Sorry,Your system does not support 3D graphics,please check your hardware and system configeration then try again.
Egyszer már ment a gépen ez a játék,és most valamiért nem indul.
Milyen operációs rendszer és
grafikus kártya van a gépben?
Azt írja ki, h az ön rendszere nem támogatja a 3D grafikát, kérjük nézze meg a hardware - és rendszerbeállításokat és próbálja újra.
Lehet, h nem jó az operációs rendszer, ami jelenleg fenn van, vagy nincs feltelepítve a videókártya.
van a játék lemezén egy olyan, h "readme" file. Azt kellen elolvasni, h mik a rendszerkövetelmények. Meg ellenőrizni a drivereket
minimális rendszer feltételek OS - Win XP, Win 2000, Win Vista, Win 7
CPU - Pentium 3 1GHz
memória - 512M
Grafikai kártya - grafikus kártya több mint 32MB RAM
Soundkártya - Ügyfélszolgálat DirectX 9.0
egér - Windows kompatibilis egér
Ja a vidi kari típusa kell, google be például nvidia 8600 esetén ezt googleba: nvidia 8600 driver download
És letölteni driver-t.
"nem tudjuk elolvasni. Ezt írja,: Sorry,Your system does not support 3D graphics,please check your hardware and system configeration then try again."
Azt hogy nem érted az egy dolog, de hogy elolvasni sem tudod.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!