Mi fogyaszthat ennyi RAM-ot?
1-2 napja van ez, állandóan ennyit eszik de nemtudom, hogy mi..
Eddig a memóriafogyasztás alig érte el a 100Megát..:/
Segítsetek!
A WinDefender, Avast antivirus és a MalwareBytes Antimalware együtt fogyaszthat ennyit, mert a képen láthatólag ez mind megy, legalábbis szolgáltatás szintjén. Aztán az Előtöltés, annak pont az a szerepe, hogy a gyakran használt alkalmazásokat a memóriában tartja. Meg ami még nem látszik. Valami Comodo szolgáltatás (Cmdagent) is fut, ami már a 4. vírusírtó/tűzfal alkalmazás, így már sok.
Lehet, hogy rosszul távolítottad el valamelyiket?
Attól függ. Azt talán ne. De ez mind fut? Ha igen, a Win Defendert, pl. kikapcsolhatod a vezérlőpultban.
De nem baj ha használva van a memória, attól gyorsabb a gép. Ha kell a rendszernek másra, majd felszabadítja.
A szolgálatások közt körbenézhetsz (Win+R futtatás: services) és a nem szükségeseket letilthatod. Persze utána kell nézni mi micsoda, de ilyenekre gondolok mint amit látok "Spooler" - nyomtatási várólista. Ha nincs nyomtatód, akkor nem kell.
Win szolgáltatás. Feltételezem merevlemezeknél a tartalomindexelés, mert magamnál most nem találtam. Ha a Start menüben keresel,ennek köszönhetően jóval könnyebben megtalálod a dolgot. A lemezeknél engedélyezni is kell a "Tartalomindexelés engedélyezése ezen a meghajtón". Ezt én kikapcsoltam.
Van sok ilyen leírás a neten, de fenntartásokkal kell kezelni, mert bámilyen egyszeri user is írhatta.
Ez talán nem olyan: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!