Nektek mennyi tört játékotok van?
70%(dobozos)30%(tört)
Ha nagyon le vagyok égve, csak akkor szoktam tört játékokkal játszani.
Mennyi tört játék? Azok az idők elmúltak.
0
Pár éve elhatároztam, hogy amit valaha végigvittem és tetszett, azt megveszem eredetiben. Na mondjuk originál half-life 1-et nem volt egyszerű felhajtani, de sikerült. Neked is csak ezt tudom tanácsolni. Ha nincs demo, akkor max szedd le, de ha tetszik, tessék megvenni. Ha meg nincs rá pénz, nem kell játszani. Nem létszükséglet.
Mennyi eredeti?
Kb. másfél éve 265-öt számoltam össze, azóta bővült a repertoár.
Nem fogok kidobni 10-15öt egy szaros játékra, teljesen eszement árak vannak...Ha 2-3000 körül lennének komolyan megvennék mindent, de így...
Ksp van eredetiben, először leszedtem törtbe, és mivel már régen leköt megvettem eredetibe is egy leárazás során hogy támogassam a fejlesztőket
Bf 4et kaptam, meg arma 3 van még eredetiben
Kb. 100 van, mind eredeti (és persze vannak crack-ek az ezeréves archív DVD-ken, de már régen nem használom). 90%-ban Steam/Origin, és pár dobozos.
"Nem fogok kidobni 10-15öt egy szaros játékra, teljesen eszement árak vannak..."
10-15e az a "szaros" játék, amibe akár 100-200 órányi játékot bele lehet verni. Ez 100 Ft óránként, vagy még kevesebb. Ne mondja senki, hogy az olyan drága...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!